" Locul Unde Sustenabilitatea Intalneste Excelenta"

SSCM

Sustainable Supply Chain Management: Pentru ca un plan strategic de sustenabilitate a lanțului de aprovizionare sa functioneze, este important ca procesele, obiectivele si indicatorii sa fie clar definite. 

Servicii / SSCM

Servicii SSCM

Dezlantuie Potentialul Afacerii Tale

Managementul Sustenabil al Lantului de Aprovizionare

De la cartografierea lantului de aprovizionare pentru a identifica oportunitatile de economisire si optimizare, la retentia proprietatii produsului pentru a gestiona si controla intregul ciclu de viata al acestuia, echipa noastra de experti te va ghida pe parcursul intregului proces.

Accesand serviciile SSCM ale Nine International Global Project Network SRL, ai acces la o plaja de servicii sa transforme modul in care afacerea ta opereaza si interactioneaza cu mediul inconjurator integrand sustenabilitatea si responsabilitatea sociala in fiecare aspect al operatiunilor cotidiene, oferind solutii practice si eficiente aliniate la cerintele unei economii in schimbare.

Fiecare solutie pe care o oferim este personalizata si adaptata in functie de fiecare business. 

Controlul Costurilor

    In centrul oricarei initiative de sustenabilitate se afla angajamentul de a creste eficienta si de a reduce risipa. Utilizarea eficienta a materiilor prime, reciclarea si ambalarea produselor te ajuta sa reduci atat emisiile de carbon, cat si costurile. Folosind serviciile noastre vei putea integra metode sustenabile in procesul de fabricatie, plecand de la proiectare si pana la reciclare. Designul sustenabil al produselor te va ajuta sa controlezi costurile si sa reduci risipa prin integrarea circularitatii in produs.

Consolidarea Brandului

    Nu este un secret ca clientii tai sunt mai predispusi sa fie loiali atunci cand vad ca demonstrezi o responsabilitate sociala si de mediu puternica. Constientizarea si preferinta consumatorilor pentru afaceri sustenabile au crescut constant de decenii – dar acum, cererea publica pentru transparenta in lantul de aprovizionare si practici de afaceri este la un nivel maxim. Un raport recent al Agentiei pentru Protectia Mediului din SUA (EPA) analizeaza aceasta problema pentru a determina o corelatie crescuta intre competitivitate si rentabilitate, si reputatia dovedita a unei companii de a adopta o pozitie in materie de etica si sustenabilitate. 

Rezilienta Lantului de Aprovizionare

    Perturbarea cauzata de COVID-19 si de blocarea canalului Suez de catre nava Ever Given, ne-a facut sa reazlizam cat de invechite si vulnerabile erau operatiunile din lantul de aprovizionare. Cu toate acestea, chiar inainte de pandemie, unele schimbari fundamentale in comportamentul consumatorilor determinasera managerii globali sa inceapa sa-si reevalueze operatiunile.
    Serviciile noastre va vor da acces in timp real la retelele logistice, oferindu-va o vizibilitate de 360° asupra operatiunilor lantului de aprovizionare