" Locul Unde Sustenabilitatea Intalneste Excelenta"

Excelenta

Avem planuri marete si curajul de a fi unici in tot ceea ce facem, deoarece inca exista speranta, iar noi am invatat cum sa o cultivam cu excelenta!!!

Asistam Afacerile Sa Prospere Si Sa Obtina Succesul In Business

Consultanta inseamna mai mult decat un sfat, in fapt este o suma de actiuni precum efectuarea unui diagnostic, rezolvarea problemelor prin individualizare si propunere de solutii, implementarea acestora, toate avand ca unic obiectiv imbunatatirea eficientei organizationale.

Since

2015

Play Video

CINE SUNTEM

Nine International Global Project Network SRL

este o companie relativ tânără, cu sediul în Bucuresti ROMANIA, care isi desfasoara activitatea dupa cele mai noi modele de Best Practices & World Class Methodologies si este aliniata la un set de principii fundamentale privind drepturile omului, standardele muncii, protectia mediului si lupta împotriva coruptiei, valori pe care Organizatia Natiunilor Unite prin Global Compact, incurajeaza companiile sa le integreze si sa le aplice în sfera lor de influenta

CONCENTRARE

pe valoarea predictivă;

GINDIM

strategic si livram doar calitate;

DEZVOLTAM

experiente unice cu impact imediat;

LIVRAM

conexiuni autentice si un brand umanizat;

PROIECTE

Impactul Face Diferenta

Valoarea unui om este direct proportionala cu numarul generatiilor ce-si vor aminti de el.

Prin dezvoltarea tehnologiilor Geospațiala și LI (Location Intelligence), AETHƎR ​ va putea oferi o amprentă digitală asupra tuturor fluxurilor logistice și a mărfurilor manipulate intr-un Supply Chain
Prin "Fundatia Time To Act" nu facem altceva decat sa continuam ce am început acum aproape un deceniu prin Nine International Global Project Network SRL, si anume să deschidem calea catre un viitor durabil.
Prin Made In Eu, Nine International Global Project Network SRL si-a propus sa creeze primul ecosistem de business format doar din societăți comerciale sustenabile cu sediul in Europa

"We Never Give Up"

Case Study

"We Never Give Up"

Prin acest studiu de caz, Nine International Global Project Network SRL prezinta stakeholdersilor sai abuzul comis de catre Raiffeisen Bank SA cat si actiunile intreprinse de managementul societatii pentru a contrasta efectele negative rezultate in urma actiunilor deloc etice si ilicite ale acestei “companii”.

Adrian I. SILIVESTRU

"O companie poate performa doar daca reuseste sa livreze valoare care sa persiste in timp."

Depasirea Concurentei este Rezultatul unei Strategii de Business Inovativa

esti curios sa vezi in ce masura serviciile pe care le oferim pot sa influenteze viitorul afacerii tale

PLANETA LA CONTROL

Nu Exista Succes Intr-o Societate In Colaps

Consumatorii, in mare parte generatiile mai tinere, devin din ce in ce mai sensibili la impactul negativ al unei companii asupra societatii si a planetei, anuntand la unison ca nu mai sunt dispusi sa plateasca un pret atat de mare pentru beneficii invizibile, solicitand  atat companiilor cat si guvernantilor solutii care sa permita tranzitia către o economie Low Carbon.

FAQs

Intrebari Frecvente

De-a lungul timpului am intalnit un scepticism general la oameni atunci cand vine vorba despre incalzirea globala si sustenabilitate. Din acest motiv am hotarat sa raspund cat mai transant la cele mai relevante intrebari.

Daca ar fi sa aleg intre ce-mi spune un influencer in chiloti prins drogat la volanul unui bolid de lux, si un cercetator care si-a dedicat o mare parte din viata studiind acest fenomen, permite-mi sa-l cred pe cel din urma.

Din punctul nostru de vedere Sustenabilitatea este o problema destul de serioasa care trebuie smulsa din mana politicului care nu face altceva decat sa o foloseasca ca si instrument de propaganda. Faptul ca barometrul de incredere al societatii in acesti “ambasadori ai sustenabilitatii” este sub 10%, nu face altceva decat sa intareasca scepticismul si sa alimenteze o serie de scenarii negative.

Business-ul, care la data odierna a depasit ONG-urile ca si nivel de incredere al societatii, trebuie sa-si faca curaj si sa preia Leadership-ul in Sustenabilitatea. La sfarsitul zilei, noi suntem cei care inovam, noi suntem cei care oferim solutii noi suntem singurii care putem sa mai salvam ce se mai poate salva.

Da!!! Pamantul este rotund!!!

Referitor la extraterestrii… imi doresc din tot sufletul ca ei sa existe deoarece nu vreau sa accept faptul ca rasa umana este cea mai desteapta specie din univers!!!