" Locul Unde Sustenabilitatea Intalneste Excelenta"

EUFP

European Funding Programme – Va sprijinim la fiecare pas al procesului de finantare UE. De la ideea la proiectare, de la construirea foii de parcurs la finanțare si de la redactarea planului de afacere pana la implementarea proiectului.  

SERVICII/ EUFP

Servicii EUFP

Dezlantuie Potentialul Afacerii Tale

Cum transformam ideiile in proiecte finantabile.

Economia este în continuă schimbare iar accesul la finanțare este crucial pentru transformarea ideilor in proiecte si implementarea cu succes a acestora. 

Pentru a garanta succesul proiectelor in care ne implicam, in primis analizam oamenii din spatele acestuia, deoarece impreuna trebuie sa lucram pentru a dezvolta o strategie de afaceri solida, o strategie care sa cuprinda nu doar obiectivele organizatiei ci si sa creioneze intr-un mod clar impactul pozitiv asupra comunitatilor.

Dezvoltarea unui plan de afaceri de catre Nine International Global Project Network SRL nu este doar un exercitiu formal, este fundamentul viitor al afacerii dumneavoastra, este calatoria spre succes.

 

Finantare ESG

Nine International Global Project Network SRL are expertiza necesara pentru a facilita un asemenea proiect. Accesarea împrumuturilor ESG reprezintă o oportunitate semnificativa pentru organizatii de a obtine finantare în concordanta cu principiile durabilitatii.

Prima etapa a procesului consta în evaluarea eligibilitatii organizatiei de a accesa  împrumuturi ESG. Vom analiza activitatile, practicile de afaceri si angajamentul fata de sustenabilitate pentru a determina daca compania se alinieaza la standardele ESG dupa care vom elabora cererea de imprumut.  Dupa accesarea acestuia vom continua sa dezvoltam sisteme de raportare si monitorizare a performantelor organizatiei in ceea ce priveste obiectivele ESG asumate.