" Locul Unde Sustenabilitatea Intalneste Excelenta"

ESG

Pentru o lume mai curata, mai sigura si mai durabila, este esential ca fiecare companie sau institutie sa inteleaga importanta implementarii strategiilor ESG. In prezent guvernanta de mediu, sociala si corporativa (ESG Environmental, Social, and Governance), este un set de aspecte fundamentale ce este luat în considerare atunci cand se investeste într-o companie.

Servicii / ESG

Servicii ESG

Dezlantuie Potentialul Afacerii Tale

Solutii Climatice, Strategii, Management & Raportare

Fie ca sunteti la inceput de drum sau doriti sa imbunatatiti performanta ESG a companiei, suntem aici pentru a va sustine in transformarea catre un viitor mai responsabil și sustenabil. 

Portofoliul de servicii ESG al Nine International Global Project Network SRL este conceput pentru a va asista in integrarea practicilor de mediu, sociale si de guvernanta (ESG) in structura si strategiile afacerii pe care o administrati. De la identificarea obligatiilor legale, specifice industriei in care va desfasurati activitatea si pana la implementarea practicilor adecvate, va oferim suportul necesar pentru a face fata provocarilor legislative, transformand aceste cerinte în oportunitati de business.

Prin alinierea la principiile ESG, companiile pot accesa o plaja mai mare de investitori care caută profituri financiare alaturi de impacturi pozitive asupra mediului si a societătii. In termeni tangibili, acest lucru inseamna acces la capital, costuri mai mici de finantare si o reputatie imuabila.

Guvernanta de Mediu

Guvernanta Sociala

Guvernanta Corporativa